Tații nu stau cuminți în parc

Se uită unul în ochii celuilalt. Sunt 3 contra unu. La locul de joacă al copiilor. Micuții au sesizat că se întâmplă ceva și s-au oprit din fugă. Dintre cei trei tați, unul destul de înalt și doi dezbrăcați până la brâu, toți par în formă. Cam dezechilibrat, îmi zic.

După o clipă, se îndreaptă unul spre ceilalți hotărâți.Într-un moment unul dintre cei trei, cel înalt, e pe jos. Lucrurile par să nu se oprească aici. Bărbosul se duce spre tipul îmbrăcat, dar într-o secundă și el are mari probleme.

 

Vezi mai jos care a fost deznodământul și de la ce a pornit tot.

Ce s-a intâmplat în parc - clic să vezi

Așa se întâmplă când tatii nu stau pe o banca plictisiți cu ochii pe mobil, ci devin activi. Aflând că tipul cu pantaloni roșii face aikido, ceilalți sunt interesați de o demonstrație. Cu calm, el le arată câteva mișcări de bază.

 

 

Scuză-mi calitatea pozelor, eram cu aparatul pe genunchi, pe o bancă, cu un teleobiectiv vechi cu focus manual, încercând să nu îi deranjez.

Bonus: un video tremurat cu invocarea ploii

  • Distribuie:

Sunt un fotograf amator căruia îi place uneori să spună și povestea din spatele imaginilor, așa cum am văzut-o sau cred eu că s-a întâmplat.

Lasă un răspuns